Gazdag ország a mienk! Iskolapélda, hogyan kell milliárdokat a kukába vágni. Legalább stadion lett volna belőle! XD

Állítom, hogy Budapest legdrágább egy négyzetméterre jutó építési költséggel rendelkező épületét most bontják el a Duna parton. Ennyi volt, nincs több méreg drága ugrándozás! Hogy klasszikust idézek: Nix Ugribugri! Élt egy hónapot.

Nyolcszorosába került a budapesti vizes világbajnokságra épített ugrótorony, mint a kazanyi – írta anno a Magyar Nemzet. Az oroszok a két évvel ezelőtti vb-re 92 millió rubelből, azaz 411 millió forintból oldották meg ezt a feladatot, míg ugyanez Budapesten mindent egybevéve 3,1 milliárd forintból valósult meg.

Kiss László, Óbuda-Békásmegyer MSZP-s parlamenti képviselője posztolta az alábbi képeket, melyen a 3,1 milliárd forint elbontása látszik. Vajon a tök üres stadionok, vagy ez az ugrótorony volt-e az értelmetlenebb beruházás?

 

 

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here