Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Magyar Idők nevű fideszes propagandalap neki rongyolt egy Facebook poszt miatt Hont Andrásnak, a HVG rovatvezetőjének. A HVG-s zseniális poénnal csinált hülyét belőlük

Hont valamiért nagyon a Fidesz bögyében van. Vélemény rovatvezető. Veszélyes alak. Nem elég, hogy van véleménye, de még rovatot is csinál belőle. Fiam, ne tetézd!

Nem pártkatona, ha nem tetszik neki valami az MSZP-nél, elmondja, megírja csakhogy a Fidesznek is oda szól. Mondtam én, hogy ne tetézd.

Hont egy Facebook posztban jelezte óvatosan, hogy ő annyira nem sajnálja a gyűlölet kampányok mesterének, Arthur J. Finkelsteinnek a halálát. Erre pedig a Magyar Idők kanyarított is egy remek kis jaj ezek, nehogy visszajöjjenek cikket.

Tudni illik azért,  ez a Finkelstein nevű szimpatikus úr, a Fidesznek is adott egy kis gyűlölettanácsot, 2007 óta. Sőt, a gyűlöletbiznisz annyira bejött neki, hogy Habony Árpival közösen csináltak erre egy céget és árulták szerte a világban.

No így már talán érthetőbb, hogy a propaganda lap miért állt bele a mi derék Hont Andrásunk félSOROS <<alarm>>  kiszólásába.

Hont erre pedig egy egyszerű, de remek poénnal reagált: beállította a Facebookon a cikkről készült fényképet profilképnek.

 

Egyszerű poén, de egy izzadságszagú propaganda lapból totális hülyét csinált.

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here