Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Lendvai Ildikó legutóbbi Facebook posztjában egy roppant vérlázító esetre hívta fel a figyelmet. Nehezen tudjuk azt mondani, hogy nincs igaza.

Az MSZP korábbi elnöke egy szarkasztikus írásban tette helyre a minisztert, hogy éppen a szociális ágazatból sikerül átcsoportosítani 90 milliót a Seszták védnökölte bicikliversenyre. Íme:

Tudom, olcsó, demagóg érvelés minden kormányzati kiadást átszámolni CT-re vagy inkubátorra. Na de azért mégis… az már a “mindent megtehetünk, beee!” szándékos pökhendisége, hogy éppen a szociális ágazatból sikerül átcsoportosítani 90 milliót a Seszták védnökölte bicikliversenyre.

De mi ez a szokatlan visszafogottság? Eredeti ötlet volna még pl. a gyermekéhezés elleni keretből juttatni a kaszinóknak, a beteg, idős emberek otthonainak finanszírozásából még egy pár szőnyeget beszerezni a miniszterelnök Várbeli rezidenciájába, a rászorulóknak szánt téli tüzelő helyett egy szerény, de mutatós összeget elkülöníteni Habony következő esküvőjére, amelyről még sajnos nem tudom, melyik múzeumban lesz.


És természetesen nem a biciklizéssel van bajom, sőt, azt kifejezetten pártolom, hanem azokkal, akik bicikli nélkül is már megint lefelé taposnak.

 

Az MSZP ezzel a mémmel reagált az esetre

Nem csak Lendvai, de a pártja az MSZP is reagált egy mémmel és egy közleménnyel az esetre. Közleményükben úgy fogalmaznak: “a Fidesz most már nyíltan meglopja a nélkülöző embereket. Azt hiszik, ezt is büntetlenül megtehetik. A Botka-kormány azonban igazságot fog tenni: 2018 után visszaadjuk az elesett és rászoruló embereknek azt a pénzt, ami nekik jár.”

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here