Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lebukott? Ne aggódjon a keresztény-konzervatív-jobboldali “Pesti Srácok” propagandamédia tudja mi a helyes lépés ilyenkor: legyen hihetetlenül tahó! Megmutatjuk mennyire!

Az alaptörténet nem egy nagy durranás, amolyan minden napos sztori. Egy fotós észrevette, hogy a Pesti Srácok állami hirdetésekből kitömött kiskasszájából éppen nem fizetett neki jogdíjat a fotója felhasználásáért. Pesti Srácosan szólva ellopták, nem kicsit, hanem nagyon.

Azért ne dramatizáljunk. Mindenki vesz át képeket. Vannak olyan források, ahonnan lehet hivatkozással, hivatkozás nélkül, engedéllyel, engedély nélkül, pénzért és ingyen, módosítással, módosítás nélkül átvenni. Mindenhonnan másképp. Hiába figyel valaki azért bele lehet csúszni “képlopásba”. Hát mert ugye ahonnan átvette, pl. az is lehet lopott volt és még sok másképp. Tehát nem is a képlopás az ügy. (Mondjuk jelen esetben tudta a Pesti Srácok, hogy lopja a fotót, mert büszkén be is hivatkozta, de mondjuk azt, hogy mellékes, pontosabban egy kép árányi kis mellékes)

Ilyenkor az szokott lenni, hogy ír a fotós egy mailt a médiumnak, hé azaz én fotóm. Még az is lehet, hogy a fotós mérges. Hát mégis csak ő is abból él, hogy fényképeket készít és árul.  S a médium meg válaszol, hogy bocsi ezt benéztük.

Pesti Srácok inkább Paraszt Srácokra vette a figurát és alábbi választ sikerült neki visszamailoznia. (Amit a sziauram.tumblr hozott nyilvánosságra)

 

Ha a képre kattintasz, nagyobb lesz!

Hugó vakarta a fejét és úgy döntött, hogy ilyen szép szavak után hát nem érdemli meg, hogy teljesüljön a kívánsága és poszt legyen belőle?

Csodás látni, hogy nincs új a nap alatt. Mindegyik autoriter rendszer kitermeli az ő kis csaholó csinovnyikait.  Akik abban az alapvető tévedésben tengetik a mindennapjaikat, hogy ők a káprázatos tehetségük folytán gyárthatnak állami pénzekből propaganda szennyet.  Közben pedig csak a végtelen szolgalelkűség az egyetlen érték, amit kamatoztatnak.

Igen, ők azok az elvemberek akik, amikor Horthy volt hatalmon az Ő kloákájának közelségét keresték, amikor pedig Rákosi, akkor pedig az övét.

Ők azok, akik nagyon irritálják azokat az embereket, akikbe a seggnyalás képességén kívül más tudás is szorult. Mert tahók. Mert suttyók. Mert ameddig a hatalom végbélsarában mámorosan lubickolnak, azt hiszik nekik mindent lehet.

Sok ilyen kiváló kollégát kívánok, mert az ilyenek puszta működése önmagában segíti a bukást.

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here