Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Meglepő, de a gój motorosok elnöke egy olyan javaslatot fogalmazott meg, amely tényleg elvenné a határon túli magyarok szavazati jogát. Puzsérnak nem kellett több, klaviatúrát ragadott és egy cinizáló nyílt levelet tett közzé Facebook oldalán:

Drága gój testvéreim!

Amióta beléptem a Gój Motorosok Egyesületébe, új otthonra leltem. Az országutak keresztény, fehér lovagjainak körében testvériséget találtam, és célt az életemnek. Most viszont bajban vagyok: a mai Szabadfogás felvételén elnökünk, Mészáros Imre – aki szolnoki gázolajjal egykor engem is lovaggá szentelt – azt mondta, hogy ha rajta múlna, csak az adófizetőknek járna szavazati jog. Végtelenül tisztelem az elnök úr bölcsességét, vitathatatlan, hogy ő a legsugárzóbb szellem ma Magyarországon, de…

…van, ami megmagyarázhatatlan: az elnök úr megvonná határon túl élő nemzettestvéreinktől a szavazás jogát. Ha tehetné, új Clemenceauként támadna a magyarságra – nem pusztán az elszakított országrészekben élő magyarokra, hanem nyugdíjas magyar testvéreinkre és nyugdíjas motoros barátainkra, akik ha az elnök úron múlna, szintén nem szavazhatnának, hiába van jogsijuk, hiába vannak gyönyörű Harley Davidsonjaik, és hiába fizették az adót egy hosszú és fáradságos életen át.

Az egyetlen jogos kérdés: kik szavazhatnának továbbra is az elnök úr országában? Kik azok, akik mindig kapnak munkát a hitsorsosaiktól, mert nem fűlik a foguk a közmunkához? Kik azok, akiket soha nem láttunk még a munkaügyi hivatalban sorba állni? Hát persze, hogy a zsidók.

Gój motososként azt kell mondanom, hogy az elnök úrral valami történt. Zsarolják a kampósorrúak? Megvették netán? Lehet, hogy egy új fejlesztésű szuperfegyver prototípusával manipulálják az agyát? Gyógyszerekkel mérgezik? Nem tudom, testvérek, csak annyit tudok, hogy cselekednünk kell! Valami a gójok közé furakodott, aminek itt semmi keresnivalója nincs. A gumink kopjon, ne a hazánk!

Motoros üdvözlettel: Puzsér Róbert

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here