Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Természetesen sok minden történt Szegeden, de bizonyos propaganda médiumok már megint csak dezinformálnak. Ne higgyen nekik, ők a baloldal megosztottságában érdekeltek! 

Nyilván érdek az, hogy a baloldal civakodjon, még ha nem is akkor is olyan képet fest bizonyos propaganda médiumok hasábjain. Az ellenzéki pártokkal, történetesen most az MSZP-vel kapcsolatos híreken lehet legjobban látni, hogyan is működik a propaganda gépezet.  HírHugónak pont az a célja, hogy csak szikáran a tényekre alapozva mutassa be a történéseket jobbról is balról is.

Szegeden 

Értelmiségi találkozott tartott az MSZP Szegeden. Már ezzel kapcsolatban is bizonyos médiumok dezinformáltak, hogy elmarad, visszamondják a résztvevők stb. Szemmel láthatóan meg volt tartva és nagyszámban vettek rajta részt értelmiségiek. Ne felejtsük el, hogy a magyarországi média 80 százalékban oligarchák kezében van. Itt nem nagyon fog az MSZP tematizálni (mondjuk más se, ezt is látjuk…).

Mi volt valójában Szegeden?

Botka László:

Civakodás helyett az ország dolgairól esett szó. Botka keményen értékelte Orbán közel nyolc éves regnálást. Elmondta, hogy Orbán a második ciklusában már nem is kormányoz, csak lenyúlja a gazdaságot.

Ne higgyen senkinek, csak a saját szemének! Nézze meg miről beszélt Botka László! (Ha nincs hang húzza fel a hangerőt, jobboldalt a videóban!)

Botka László szerint egy összefogásnál erősebb szövetséget kell megszervezni, mert az összefogás 2014-ben nem vezetett sikerre. Éppen ezért Botka László bejelentette: baloldali demokrata értékközösséget kell létrehozni, ami egyáltalán nem azonos a 2014-es pártösszefogással, hiszen az éppen azért bukott el, mert a szavatszerzésen kívül semmiféle közös érdeket nem tudott felvállalni.

Azt is elmondta, hogy az értelmiségi találkozó célja az volt, hogy nyíltan kezdeményezhesse: „lépjünk egyet a demokrata, patrióta értékközösség felé”. Majd ismertette azt a tíz pontot mely genezise tud lenni ennek a formálódó új baloldali közösségnek.

Karácsony Gergely:

Botka László beszéde végén szimbolikusan átadta a következő felszólalónak, Karácsony Gergelynek ezt a 10 pontot. A Párbeszéd elnöke nagyon szívesen partner egy olyan politikában, amely ki meri mondani, hogy a modernizácó után most az emberről kell szólnia a baloldaliságnak. 

 

Végül Karácsony kijelentette:  „Botka Lászlóval én szívesen küzdök egy igazságos Magyarországért, ellenében biztosan nem.” Ezzel a kijelentéssel három dolog is világossá vált:

1.) Nem igaz, hogy lesz Új pólus nevű összefogás a kisebb baloldali pártok által
2.) Nem igaz, hogy nem voltak háttér egyeztetések az elmúlt időszakban
3.) Kvázi létrejött egy értékalapú baloldali együttműködés.

Molnár Gyula

Az MSZP elnöke világossá tette, hogy nem hatalmi és egzisztenciális kérdés a 2018-as választás. Elmondta, hogy a jövő évi választás nem 35-40 ember egzisztenciális túléléséről szól, hanem arról az 1,5-2 millió magyar emberről, akik változást akarnak. „Végső soron pedig a felelősségünk kiterjed a teljes magyar társadalomra”, majd hozzá tette, hogy ehhez kell minden partnernek felnőnie.

Tovább is van:

A találkozón felszólalt még Lakner Zoltán politológus, aki arra kérte résztvevőket „legyenek vagányak és csibészek”.  Komáromi Zoltán háziorvos, az Együtt szakpolitikusa mutatkozott be baloldali szakértőként.  Elmondta, hogy munkára jelentkezett, amikor Botka László felkérésére elvállalta, hogy kidolgozza a baloldal egészségügyi választási programját.

Talán az egyik legnagyobb meglepetés Büttl Ferenc közgazdász a Kettős Mérce blog egyik szerzője, Ő egy igazságosabb baloldali újraelosztás szükségességéről beszélt.

Andor László volt uniós biztos, egyetemi tanár is beszélt, aki úgy vélte „ha nem rontjuk el”, akkor az Európai Unió támogatni fogja a magyarországi felzárkóztatást.

Hát ezek voltak szikáran csak a tények. Ugye, hogy így propagandamenetesen egy kicsit más képet fest ez a találkozó is? A HírHugó arra kéri,hogy ossza meg ezt a posztot Facebookon! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here