Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Előkerült egy pár izgalmas videó, amely Orbán korábbi szavaira emlékezteti a Tisztelt Polgártársakat. Igazából Orbán úgy mindig másképp beszél, mint ahogy a világ halad. 

Igen, nem is olyan régen Orbán még kőkeményen kelet- és orosz- ellenes volt. Akkor volt ez, amikor még a világ reménykedett és partnerként kezelte Putyint. Hiú ábránd volt, Putyin Oroszországban nem a demokráciát erősítette, hanem csak a saját hatalmát. A világ meg felébredt, Orbán meg épp most lóg Putyin seggében.

Nem is kis tempóban jár ide Vlagyimirovics eligazítást tartani a mi Viktorunknak,ebben az évben már másodszor jár Budapesten. Ennyiszer még Brezsnyev sem igazította el Kádárt. Egy dologban biztosak vagyunk, hogy Putyin nem a selejtes metrók árát hozza vissza és örüljünk, ha nem vissz el még egy pár 100 milliárdot remek orosz termékekre…

Na de ne kanyarodjunk el a Mi Viktorunk korábbi nagyszerű beszédeiről. 2007-ben a Fidesz szülinapján tartott beszédében, azt üzente a fiataloknak, „hogy kelet felől az olaj, nyugat felől a szabadság érkezik”.

De ennél is sokkal jobb ugyanebben az évben elmondott október 23-ai beszéde. Mi csak, azért javasoljuk a megtekintését, hogy jókat mosolyogjon a képmutatáson, amikor látja Viktort Putyin mellett mosolyogni, mert ez lesz a képmutatás legszebb felvonulása.

A legjobb részek 5. percnél kezdődnek, érdemes odatekerni. Kérünk szépen, segíts te is emlékeztetni Viktort 2007-es szavaira! Oszd meg ezt a posztot, hogy az igazság terjedjen, ne a Habony-média!

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here