Túlzás nélkül mondom, hogy az év legjobb és legőszintébb beszélgetése volt tegnap az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Tényleg érdemes megnézni!

Az ATV-t eddig sem lehetett azzal vádolni, hogy az MSZP pártmédiája lenne, (igaz az MSZP-nek a Facebook oldalán kívül más médiája nincs is) de a tegnapi Vujity Tvrtko által vezetett Egyenes Beszéd riport után meg végképp. Harangozó Tamás, a párt képviselője tisztességesen állta a sarat és ketten közösen létrehozták az év beszélgetését.

 

Ha a videó nem indulna el, erre a linkre kattintva meg tudja nézni!

Azért volt ez egy nagyon jó beszélgetés, mert mindkettő fél kimondta a problémáit, Harangozó kinyílt és bizonyos problémákra, kérdésekre más választ adott, mint a szokásos toposzok. Sőt politikustól ritka, de jelezte Tvrtkonak, hogy bizonyos kérdések nem helyén valóak.

Ennek ellenére nem ment el a beszélgetés a szokásos egymás mellett elbeszélünk paródiává és ebben nagy szerepe volt Harangozónak, mert Tvrtko egy picit nehezebben akceptálta Harangozó felvetéseit, de a beszélgetés a végére kisimult.

Túlzás nélkül állítom, hogy az év legőszintébb és legjobb beszélgetése volt. Érdemes megnézni!

 

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here