Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A legnagyobb kereskedelmi csatorna igen durva rejtett kamerás felvételeket közölt egy fővárosi kórházban tapasztalható állapotokról. Ha lenne kedvünk viccelődni, azt mondanánk Orbán akkor add pénzt az egészségügyre, ha majd -csak mert polkorektek vagyunk- békák potyognak az égből, de inkább sírni van kedvünk így jöjjenek csak a szikár tények:

A Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriai osztályának helyt adó épületet tavaly újították fel, azonban a dolgozók szerint az álmennyezet fölötti rész már is tele van patkányokkal. Az RTL Klub Híradójába betelefonált egy kórházi dolgozó is, aki elmondta, hogy nemrég le is szakadt az álmennyezet egy helyen, és egy patkány az egyik ápolónő elé esett az étkezőben.

 

Ha nem jelenik meg a videó, ide kattintva lehet megnézni.

Az RTL rejtett kamerás felvételeket közölt a pszichiátriai osztály idősekkel foglalkozó részlegéről, ahol látszottak is a foltok a mennyezeten, amiket a dolgozók szerint valószínűleg az álmennyezetet átáztató patkányvizelet okozhatott. A híradósok szerint a részlegen orrfacsaró bűz is uralkodik.

A megkérdezett dolgozók nemcsak patkányokra, de egerekre és rovarokra is panaszkodtak. És azt mondták, ők ugyan jeleztették a problémát a kórház vezetésének, de nem történt semmi.

Nem tudom miért, de nekem a magyar egészségügyről egy ideje mindig a Szózat utolsó két verssora jut eszembe: ” Áldjon vagy verjen sors keze; Itt élned, halnod kell”.

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here