A Kutyapárt ismét egy nagyszerű húzással teszi közröhej tárgyává a hatalmat. 

Múlt héten pattant ki a hír, hogy közel 8 millióért rendelt úgynevezett arculati kézikönyvet az Országos Bírósági Hivatal. Ebben a csodás anyagban többek között olyan bölcsességek is voltak, hogy a bírósági ügyfélcentrumokban dolgozó női alkalmazottaknak öt bugyi javasolt a hét öt munkanapjára. Hát nem megérte az árát?

Az eset természetesen felrobbantotta az internetet. Azonban tegnap estig kellet várni, hogy a   Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) is reagáljon a Facebookon, de azt hiszem megérte várni!

A kommentelők rögtön vették a poént. Laura például azt kérdezte, hogy “arányosan kell elosztani, vagy jó úgy is, hogy pl. hétfőn kettő, kedden egy sem…?” “És mi van a hét többi napján?- teszi fel  a költői kérdést Eszter

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here