Bánatos Facebook bejegyzést tett ma közre Orbán. Ugyanis hatalmas veszteség érte.

Elvesztette jobb kezét. Így azért márt érthető, hogy Magyarország miért toporog egyhelyben. Azért örülünk, hogy Orbán bevallotta, hogy az ország legalkalmatlanabb közgazdásza a jobb keze. Igen, Matlocsy Györgyről, pontosban az Ő esküvője kapcsán  posztolt ilyen gondolatokat Orbán. Hát nagy szarban vagyunk…

 

Azon most ne is kezdjünk el rugózni, hogy a jegybank elvileg független és nem állhat semmiféle kormányzati befolyás alatt.

Szinte kizárt, hogy a gazdasági teljesítmény miatt gondolkodik Orbán így róla. Matolcsy legszebb jeleneteitől hemzseg az internet. Inkább a kudarc kudarc hátán leírókép jellemzi működését.

De akkor pontosan miben is volt Orbán jobb keze Matolcsy? Az MNB alapítványi pénzek eltüntetésében? A botrányos ingatlan beszerzésekben? Vagy, hogy az adóforint elveszítse közpénz jellegét? (Iróniaméter: 100%)

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here