Ez már egészen elképesztő. A mi jó Viktorunk csípőből tolja a kamu történeteket, de most már videó is van róla.

Mi a 444-en találtuk meg ezt a történetet. S mivel nem vagyunk pszichológus nem tudjuk pontosan leírni, mi matt érzi úgy Orbán, hogy a legapróbb-cseprőbb dologban is hazudnia kell, ráadásul szemrebbenés nélkül.Orbán hatalmas cimbiség közepette  Putyinnak betolta az évtized legnagyobb kamu dumáját:

0:30-tól kezdődik a jelenet

„Én úgy tudom, hogy te írtál is egy kis könyvecskét harcművészetekről. Szoktak idézni belőle Magyarországon. »Vlagyimir Putyin azt mondta a dzsúdóról, hogy… azt mondta, hogy…«, mit lehet tőled tanulni, ellenfél tisztelete… Szokták idézni itt Magyarországon.”

Nos, a helyzet azaz, hogy Vlagyimir könyvét Magyarországon még csak ki sem adták… reméljük Orbánnak a szája széle nyalogatása közben nem az járt a fejében, hogy kötelező iskolai tananyagá teszi Putyin könyvét…

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here