A legendás magyar rockbanda azt ígérte augusztusban, hogy a legújabb albumukra kőkemény szókimondás lesz jellemző. Nem okoztak csalódást, nézze meg a legújabb klipjüket!

A HétköznaPI CSAlodások nevű punkrock zenekar, mondjuk sohasem szalonstílusáról volt híres. Korábban is kőkemény  rendszer- és kapitalizmus- kritikával nyomultak. Az együttes most ismét az aranykorát élheti, hiszen felnőtt egy új generáció, akiknek a kapitalizmus nem hozta el Magyarországon az ígért Kánaánt.

Legújabb albumuk szeptember 1-én fog megjelenni. Az album első, bemutatkozó klipje, a Putyin is Trump, is elég erősre sikeredet. Hogy mire lehet számítani  a folytatásban? Egy riportban maga az együttes frontember árulta el a Munkások Újságában.

Megyeri Ferenc, arra a kérdésre, hogy igaz-e, hogy Orbán is megkapja-e a magáét azt válaszolta:

Abszolút. Ezt a rablóbandát nagyon nem csípjük, gondolom ez már kiderült az előző években általunk készített számokból is. A magyar történelem egyik legkártékonyabb gazemberei a mostani hatalom birtokosai, így is állunk hozzájuk.

 

Az együttes Facebook oldalát nem csak az ellenzéki fülnek kedves muzsika miatt érdemes felkeresni, ugyanis remek kormányellenes pólókat is árulnak.

Mi csak kíváncsian várjuk a folytatást!

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

MEGOSZTÁS