Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Kocsis Máté azt ígérte, hogy rend lesz a kerületben. Az még várat ugyan magára, de nézze meg, hogyan csapot le fényes nappal a rendőrség Józsefváros kellős közepén.

A Józsefvárosi Rendőrkapitányság kábítószer kereskedelem  elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 23 éves budapesti lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a férfi napi rendszerességgel árult kábítószert Budapesten. A józsefvárosi rendőrök 2017. augusztus 29-én 14 óra körül Budapest VIII., Déri Miksa utcában elfogták el a dílert.

Az elfogást követően a nyomozók a kábítószer-kereskedő lakásában házkutatást tartottak, amely során kábítószergyanús anyag készítéséhez használható vegyszereket, 42,8 gramm dohánnyal kevert kábítószergyanús anyagot, 1,8 gramm kábítószergyanús szúrós szagú fehér port, csomagolóanyagot, patikamérleget és készpénzt foglaltak le. A terjesztő ruházatából további 6,9 gramm kábítószergyanús anyag került elő.

Csak fanyalgó szájízzel tesszük a hírhez, hogy a Józsefváros a főváros legdurvábban drogszennyezett kerülete. A helyzet az évek során nem javult, sőt a dizájnerdrogok megjelenésével rohamosan romlik.

Lehet, Kocsisnak nem azzal kellet volna foglalkoznia, hogy minden utca tábla felé kiírja a kampányszlogenét, hogy “Józsefváros újjáépül!” Ahogy a valóságban meg látjuk, Józsefváros inkább újra leépül.

Hát még mindig jó a buli a 8-ban.

(police.hu)

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here