Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Rövid, egyszerű és lényegre törő az kisfilm, amit nem rég adott közre az MSZP. A tényadatok, melyek bemutatásra kerülnek sokkolóak. 

A Fidesz akárhányszor hozzányúlt az az oktatáshoz, abból mindig tüntetés lett. Az MSZP egy rövid de ütős kisvideóval hívja fel a figyelmet az oktatás állapotaira. Ne felejtsd el a videóban felhúzni a hangerőt!

Az MSZP ifjúsági szervezete a Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom szerint, a 2010-es kormányváltás egyértelmű vesztese a fiatalok. Világosan látszik ez, ha az oktatás mai helyzetére, az évről-évre növekvő kivándorlásra vagy csak pusztán arra a tényre gondolunk, hogy nulla forinttal emelkedtek a hallgatói ösztöndíjak a Fidesz-kormány hét éve alatt. Alig van olyan mutató, amely ne azt jelezné, hogy Orbán regnálása alatt romlottak a fiatalok lehetőségei.

Természetesen nincs ez másképp a felsőoktatási felvételi kapcsán sem. A felvi.hu statisztikai adataiból világosan kiolvasható, hogy míg 2010-ben nagyságrendileg 100 ezer diák kerülhetett be a felsőoktatásba, 2016-ra ez a szám megközelítőleg 70 ezerre olvadt.

Ez 30 ezerrel kevesebb esély, 30 ezerrel kevesebb lehetőség és 30 ezerrel kevesebb megvalósult álom- írja a szervezet.

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here