Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Amit találtunk minimum felvet egy kérdést: tényleg mi a francot csinál ott kint  mind a 12 fideszes Európa parlamenti képviselő? És még igazából ezer másik kérdést, de minden jel szerint kevesebbet „dolgoznak”, mint a magyar parlamentben, pedig már az is művészet. 

Amikor ezt a posztot megláttam Facebookon először azt hittem rosszul láttok.  Tényleg az „Én nem bántam meg, hogy a Fideszre szavaztam.” masszív Fidesz oldal azt posztolta, hogy „lehet Morvait szeretni, vagy nem szeretni, de az tény, hogy Magyarországot jóformán egyedül képviseli az Eu-ban az üléseken és szépen odamondogat nekik!” ?Érted, a csont Fidesz oldal úgy látja, hogy egy Jobbikos képviselő az, aki egyedül képviseli a Magyarokat az EU-ban. No hát miután felfogtam nem káprázat amit láttok, tényleg így állunk, beindult bennem egy kérdésözön!

Ezt a csodás termést itt találtuk!

1.) Akkor mi a francot csinál a 12 darab Fideszes képviselő az európai parlamentben?

2.) Ha egy másik párt képviselője -szerinted- az egyetlen, aki képviseli Magyarországot akkor, hogy a francba nem bántad meg, hogy a Fideszre szavaztál?

3.) Lehet, hogy a Brüsszel elleni harc hevületében már el is feledkezett az oldal adminja, hogy ő Fideszes vagy Jobbikos?

4.) Pontosan miben is különbözik a Jobbik EU politikája a Fideszétől, ha egy bigott Fidesz-oldal egy Jobbikos képviselő Európa-ellenes kirohanásait tekinti példaképnek?

5.)Vajon lehet-e így minőségében más politikát várni a kisebbik jobboldali pártól a Jobbiktól, ha durvább retorikát üt meg, mint a Fidesz?

Nem csavargatnám tovább ezt a témát, de azért motoszkál bennem még is csak a kisördög, hogy vajon az oly fegyelmezett Fidesznél mégis, hogy fordulhat elő egy ilyen szintű baki? Lehet-e egy ilyen véletlen? És ha véletlen is került ki, hogy lehet egy ilyen hiba, hogy a legádázabb politikai ellenfelet dicsőítő poszt kint van már több mint egy napja és ez senkinek nem tűnik fel? Vagy a jobbik nem is politikai ellenfél?

Lehet, hogy a Fidesz központ így akart üzenni az EP képviselőinek, hogy nem elégedett a Brüsszel ellenes harc kellős közepén a munkájukkal? Az is felmerült bennem, hogy a Fidesz a kétharmada megőrzése érdekében elkezdett  közeledni a Jobbik felé? Vagy csak szimplán az van-e a dolog mögött, hogy Morvai Krisztina készül a Jobbikból a Fideszbe?

Na jó, persze az is lehet, hogy pusztán csak véletlenül nem tűnt fel az adminnak, hogy mit oszt meg milyen szöveggel…

 

HÍRHUGÓ 0% PROPAGANDA 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here