Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tamás, a mi koronázatlan nemzeti twitter bajnokunk kivételesen nem káromkodott, sőt okosat és bölcset szeretet volna mondani. Nem sikerült neki. :(((

Vagy, hát pontosabban igen, jót szólt de főnöke biztos nem fog neki örülni. Hiába az igyekezet és a heves nyelvcsapások Tamás elment a propagandalapba, mondani valami okosnak hangzó mantrát, mindenki nyugodjon meg, Orbán nem lett a nemzet géniusza, inkább Európáé, csak egy picit félre csúszott az igyekezett.

Kérdez a propagandista, Tamás válaszol, majd Orbán csodás kvalitásait firtató kérdésre elhangzik az ékes gondolatmenet: „Hasonló helyzetben van, mint annak idején Semmelweis Ignác, akinek álláspontját kora orvostársadalma nem fogadta el. Nincs ez ma sem másként. Orbán politikai Semmelweis Európában.”

Semmelweis valóban egy zseni volt, csak van egy apró bökkenő a Wikipédia róla szolló cikke szerint: a doki „idős korára- kollégái szerint- magatartásában az elmezavar jelei mutatkoztak; Bécsbe vitték, és Balassa doktor beutalta a döblingeni elmegyógyintézetbe. Agresszív magaviselete miatt ápolói súlyosan bántalmazták, valószínűleg ennek következtében két hét után meghalt.”

A 2000-ben megindult újabb orvostörténeti vizsgálódások teljes mértékben bizonyították Semmelweis betegségének okaként a paralysis progressivát, vagyis a hűdéses elmezavart.

Lehet Tamásnak Habony Árpi azért tanácsolta, hogy inkább káromkodjon mert Ő a Fidesznek az a kotnyeles gyereke, aki sokat beszél és mindig kilocsog-fecseg valami kellemetlent. Maradjunk annyiban szép volt Tamás, kezdetnek nem is rossz, további ilyen sportsikereket kívánunk.

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here