Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A bíróságokon még a jog az úr és nagyon reméljük, hogy ez így is marad. Olyan indoklást írt a bíró, ami után több kérdés nem maradt.

 

A kapost.hu-n találtuk, hogy a bíróság a Kaposvári Önkormányzat vs. Kétfarkú Kutyapárt csatában a kutyáknak adott igazat.

Röviden mi is történt: március 10-én késő este „érte tetten” egy rendőrjárőr a kaposvári Damjanich utcában a járdát dekoráló  fiatalokat. Igazoltatás, nyomozók, helyszínelés. Sajtó kérdésre a rendőrség akkor azt válaszolta, hogy nem indítanak eljárást.  Csakhogy a nyilván független ügyészség felülbírálta a rendőrség döntését és utasította a rendőrséget az eljárás lefolytatására. Polt Peti, de kis piti vagy te.

S így került a szabálysértési ügyben eljáró Kaposvári Járásbírósághoz az ügy. Ők viszont – és ennek jelentősége nagyobb, mint ami első pillantásra látszik – át-, illetve visszaadták az ügyet a kormányhivatal kaposvári járási hivatalának, mert amit a feljelentő önkormányzat és az eljáró rendőrség-ügyészség rongálásnak tekintett, az bizony nem az. És ezt végre kimondta egy bíróság.

Az indoklás viszont mondhatni egészen megalázó, iskolás kioktatás, olyan, amilyet feltehetőleg a bíróságra beadott tényállás színvonala megkövetel:

 

Szóval a bíróság elküldte sóért a pricsogó Szita Károlyt és csapatát. Járdafestési kirakatper már nem lesz Kaposváron, az egészen biztos. S csak egy kérdés erőpolitika helyett inkább nem a járdákat kéne megcsinálni? Miért csak egy polgármester volt az országban, aki nem felháborodott, hanem leeset neki a 20 fillér és kijavította azonnal a hibás szakaszokat? Hogy ki volt ő? …. Botka, miért ki más?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here