Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem vicc, új példakép született Orbán Viktor személyében a szlovák náciknál. Totális téboly uralkodott el bizonyos szlovák szélsőjobboldali Facebook csoportokban és oldalakon, de igazából utálnak ők mindenkit, aki nem szlovák.

Egy felvidéki barátom hívta fel a figyelmem, hogy érdemes egy picit elmerülnöm a szlovák széljobbhoz tartozó Facebook oldalak tartalmába. Előre elárulom, igazi csemegéket találtam.

Utálják a cigányt, a zsidót, a magyart, a meleget, a baloldalit, de hát ez már csak náci körökben így szokás. Lapozgatok a Kotleba nevű főnáci pártját istenítő posztok között és egy ismerős arc mered rám.  Új példaképe született a szlovák szélsőjobbnak, úgy hívják, hogy Orbán Viktor.

Nagyon beteg tudathasadásos állapotot idéz ez elő az ő köreikben. Orbán még is csak magyar, de olyan fekete-öves gyűlölködést tol, amire az ő kis mezei náci vezérei nem képesek.

Cikkek, képek születnek Orbán egy-egy „utáljunk már mindenkit” kijelentéséből. Sőt, találtam  egy Orbán videót szlovák felirattal, azért ez nem semmi: a magyar miniszterelnök legszebb gyűlölködéseit szlovákra fordítják a helyi náci gyerekek, istenem ha ezt látná Szálasi, csak csettintene.

Hatalmas sztár Orbán a szlovák nácik körében, több mint 3000-en osztották meg Orbán legszebb gyűlölet gondolatait.

Érdemes elmerülni a kommentekben: Paulo azt írja Viktorról, hogy annak ellenére, hogy magyar értelmes. Robo, pedig azt mondja, hogy neki „nem kellenek magyarok, de Orbánnak igaza van”. Milan jelzi, hogy gyűlöli a magyarokat, de azaz egy (mármint Orbán) szimpatikus neki. Sőt, Jaroslav az egyértelműen zsidó szlovák miniszterelnöknél, Ficonál is igazabbnak tartja Orbánt. Viliam felteszi az i-re a pontot és kimondja, azt amire már minden szlovák náci vágyott: Putyin és Orbán igazi legendák.

És ha Orbán egy legenda, akkor utálat tárgyat is adhat a derék szlovák gárdáknak, nem csigázom hát persze, hogy Soros Györgyöt.

 

Közben a felvidéki magyar fiatalok elkezdték cikinek érzni, hogy magyarok és egyre inkább elfordulnak a magyarságuktól. Ez már a legújabb Kárpát-medencei ifjúsági kutatás eredményeiből derül ki, amit a Magyar Kormány készíttetett. Arra kérdésre, hogy ők részei-e a magyar nemzetnek csupán 67 százalékuk válaszolt igennel, míg a Kárpátalján ez a szám 91%, Erdélyben pedig 85% volt. 

Gratulálunk Viktor az új barátaidhoz, méltó haverjaid lettek így 60 évesen.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here