Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Puzsér Róbert keményen felszívta magát és azt tudjuk milyen.  Most Orbán Viktorra csapot le mai vitriolos jegyzetében, melyet Facebookon tett közre, mi pedig semmi jónak nem vagyunk az elrontói, íme: 

Orbán Viktor ingének ízléstelen libafoszöld színében benne van mindaz a profizmus és alázat, amellyel Habony Árpád lefaragta a vékony kultúrmázat az egykori Soros-növendékről. Ami maradt, az egy falánk, lelátón szotyizó, kultúrát megvető pénzes proli: egy felcsúti autókereskedő.

A libafoszöld ing egy olyan ruhadarab, amit a nyolcadik általános betöltése után egy átlagos magyar férfi fel nem vesz. Orbán Tusnádfürdőn – hogy ne csak a proliságot, de a népiséget is demonstrálja – ezt az outfitet egy szalmakalappal súlyosbította. A kötcsei rendezvényt Habony Árpád az erdélyi megjelenésnél feljebb pozicionálta, így a paraszti gyökerek szimbóluma ezúttal nem került elő – maradt a libafoszöld ing meg egy sima farmer. A kínai piacon háromezerből kijön az egész.

 

A libafoszöld ing az ország leghatalmasabb és alighanem legvagyonosabb emberén már a választási kampány részeként feszül. Ugyan ki hiszi el erről az igénytelen, lepattant alakról, hogy milliárdokat parkoltat külföldön, hogy kastélyai vannak, hogy enyves mancsaival nap mint nap a magyarok zsebében turkál? Ez az ember nem lehet korrupt. A libafoszöld ingben virító kormányfőről ugyan ki tudna elképzelni bármiféle Horthy-restaurációt? Habony egy zseni. Orbán legyőzhetetlen. A magyar társadalom titkon talán maga is vágyik a libafoszöld ingre: aki ilyen önfeledten öltözik bohócnak, attól nem tud megijedni. Ugyan miért zavarná el?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here