Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

S már most elnézést kérünk minden újságírótól, akit a fenti címmel megbántottunk. A pártlapá silányult Origó kettő roppant intelligens Fidelitasost is igazolt. Retteghet a Societas!

S komoly bajban van az MSZP! Két nem mindennapi szellemi tartóoszlop kezdte meg a propaganda tevékenységét az Origó nevű pártlapnál. Igazából már a látszat sem számít, csak hogy dőljön az álhír.

Ahogy az Index, 444 is beszámolt a portál impresszumában nem akármilyen nevek tűntek fel ugyanis Bordács Bálint és Both Hunor lett az új igazolás. Ha így elsőre nem mond Önnek semmit a két név, nem azért van mert Ön tájékozatlan és nem ismerné a két úr nagyszerű eddig írói vagy netán tudományos munkásságát.

Az élet más területén alkottak eddig maradandót, de ez a munkatapasztalat már elég, hogy mindketten a belpolitika rovatot erősítsék az ország egyik legnagyobb propagandaportálánál, fedezte fel a Sziauram tumblr

Bordács kolléga nagyszerű tetteivel már öregbítette a jobboldal hírnevét, a hírekbe is bekerült, amikor tavaly verekedésbe keveredett a Fidelitas emlékezetes wellness disznóvágásán, mely a „na, itt van a pénz, leszopsz ennyiért?” beszólással kezdődött a visszaemlékezések szerint.

Both Hunor eddig sokkal kevésbé alkotott maradandót, neki csupán annyi az össz érdeme, hogy fideszes jelöltként indult a legutóbbi önkormányzati választáson Budapest XIII. kerületében, ahol kikapott ugyan az MSZP-s indulótól, viszont ettől még ő lehetett a Fidelitas XIII. kerületi elnöke.

HírHugó ezúton is gratulál a két frissen kinevezett kolléga méltán megérdemelt rangos állásához. Látjátok külföldön dolgozó magyar fiatalok van itt jó állás, még tehetség sem kell hozzá, csak legyél tuti káder.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here