A Magyar Kétfarkú Kutyapárt nem először állítja pellengérre a témát. Mostani megnyilatkozások is mindenkinek mosolyt fog csalni az arcára.

Facebookon a Kétfarkú Kutyapárt az alábbi képet és fényképet tette közé. Megnéznénk Tarlós István fejét amikor betalál a gyilkos poén.

“Avar kori metrókocsi romjaira bukkantak régészek. A felbecsülhetetlen értékű VII. századi lelet 350 forintos jegy vásárlása ellenében minden nap megtekinthető. Szakértők szerint a nagyszerű felfedezés újraértelmezheti a magyarok közlekedéshez való viszonyát.”

Azt már mi tesszük hozzá, hogy a rothadó metró kiváltásra beszerzett szovjet metrószerelvények egyes régészek szerint nem fognak ilyen matuzsálemi kort megélni…

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here