Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy teljesen nevetséges magyarázkodást tett közre a Pesti Srácok, pontosabban Paraszt Srácok, bértollnoka a botrányos mondataival kapcsolatban.

A Heti Válasz nevű szintén Fidesz médiumban próbálták mosdatni propagandista kollégájukat botrányos szavaiból. A tűrhőség köbhatványa, hogy még a saját olvasóit is megpróbálják hülyének nézni.

Mint mi is megírtuk, Szarvas Szilveszter, a Pesti Srácok nevű Fidesz gyűlöletoldal egyik főtollnoka, az agitprop osztály másik csodás termékében az Echo TV-ben a következőket bírta kibüffenteni:

„Hány Botka László él Magyarországon? Egy él, de az is sok. Tehát egynek sem kell élnie.”

Nyilván az emberi reakció az lett volna, ha azt mondja, hogy bocsánat. De eleinte a botrányt inkább agyon hallgatta a jobboldali média. Mára vált tarthatatlanná a helyzet így előálltak -még mindig bocsánat kérés helyett- egy szánalmas magyarázkodással:

A kimosdatásra most a Heti Választ jelölték ki és feltették a hibátlan propagandakérdést a tollnoktársnak: „Szarvas tehát azt akarja, hogy Botka takarodjon Magyarországról? Hogy ne Magyarországon éljen-lakjon?”- mit sem törődve azzal, hogy Szarvas kolléga gondolatmenete így zárul: Egy él, de az is sok. Tehát egynek sem kell élnie.

S figyelj mit hadovál erre Szarvas:

„Még csak ezt sem akarom. Kell ő ide, hogy végre tényleg megtörténjen a rendszerváltás. Amúgy meg akinek a nagymamája, vagy drága jó szülője egyszer sem mondta azt, hogy »édes fiam, belőled egy is sok«, az nem ebben az országban nőtt fel. A magyar nyelvben az »egy is sok« fordulat nem azt jelenti, hogy haljon meg, pusztuljon. Aki ezt nem tudja, az manipulál, kiforgat.” wuuuhhaaahhhhahhhhaa :))))

Mondja a Pesti Srácok főszerkesztő-helyettese, hogy kiforgat:))) Miközben elegánsan megfelejtkezik, arról a félmondatról, amitől még is csak azt a jelentést kapta nagyon okos gondolatmenete, hogy Botka jobban is tenné ha nem élne.

Ezért vagytok egy végtelenül megvetendő emberi posványok, mert szart csináltok, hányingert keltetek, és amikor túltoljátok, akkor sem azt mondjátok bocs. Hanem egy hazugsággal próbáljátok a szarotok elfedni. De bűzlik.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here