Rogán Antal helyett Németh Szilárd volt az, aki a Nemzet Biztonsági Bizottság ülésén megnevezte azokat, akik ősszel zavargásokat szerveznek szerintük! Figyelem! Durvább névsor következik, mint a Foci huligánok!

A mai nemzetbiztonsági bizottság ülése után, Németh Szilárd a sajtó nyilvánossága előtt megnevezte azokat a személyeket, akik őszre utcai zavargásokat szerveznek, ezáltal nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek Magyarország számára- írja a Sztárklikk

Érthető, hogy Némethnek valamivel elő kellett rukkolnia, hiszen Rogán Antal nem jött el a bizottsági meghallgatásra. A propagandaminisztert azután hívta meg Molnár Zsolt, a bizottság MSZP-s elnöke, hogy Rogán azt állította: információi vannak arról, hogy többen erőszakos cselekedeteket készítenek elő a kormánnyal szemben.

A nemzetbiztonsági bizottság elnöke arra kérte Rogán Antalt, hogy amennyiben tudomása van ilyen események előkészítéséről, ossza meg az illetékesekkel. Nem tette…

Helyette Németh Szilárd dobta le a (humor) atombombát, amikor azt mondta: Schilling Árpád, Jászai Mari-díjas rendező, Gulyás Márton és Vágó Gábor készítik elő az utcai zavargásokat. Majd utána arról beszélt a sajtónak, hogy a titkosszolgálatok is megerősítették, hogy ők hárman erőszakos eszközökkel akarják ősszel elmozdítani helyéről a kormányt. Hozzátette: többet nem árulhat el, mert 2026-ig minden információ titkosítva van.

Keményebb fiuk ezek, mint a foci huligánok, megértem hogy összetojta magát tőlük a hatalom.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here