Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy olvasónk számolt be nekünk arról, hogy Ózdon milyen állapotba került a büszke kormánypárt miután elvesztette a város irányítását.

Olvasónk arról számolt be, hogy Ózdon a helyi Fidesz iroda környékén már egy ideje tarthatatlan állapotok vannak. Áll a piszok az utcán az iroda előtt, a lakok hiába kiérik a pártot, hogy számolja fel a tarthatatlan helyzetet és takarítsa az utcai frontot. Olvasónk beszámolója szerint a társasház takarítójának pedig nem hajlandóak fizetni:

 

„Van itt egy takarító, aki a társasházat takarítja, de neki semmi köze a ház alatti magán bérleményekhez! Ezek meg elvárnák. Amikor ők voltak a város vezetői, megkövetelték, hogy ingyen takarítsa a takarító. Az meg beintett!” -pedig a kemény közpénzekből kitömött állampártnak talán lenne miből megfizetni a takarítót.

 

Azt is megtudtuk, hogy az irodában ott van minden nap egy alkalmazott, de azt sem ismeri, mi az a seprű.  Régebben is meg most is minden nap van itt az irodavezető, amikor ők vezeték a várost azért nagyobb volt a mozgás. A vezérkar itt szokott tárgyalni Ríz Gáborral az élen, de egyiküket sem zavarja, hogy milyen állapotban van az iroda.

 

„Nézd már meg ezt a szánalmas összképet! 15 éve nem látott festéket az ajtó, a kiírás kis táblán, gyom, kosz várja az idejövő újságírót” és csoda, ha negatív vélemény van a városról?- ezt már mi tesszük, hozzá majd folytatja a beszámolót a HírHugó olvasója.

Ráadásul, ha történés van, jönnek a televíziók és adják az interjúkat, de az ma már ritka. Egyébként is, mióta feloszlott az ózdi Fidesz, alábbhagyott a lendület, az újra alakításból sokan kimaradtak…

Azt is megtudtuk, hogy tulajdonképpen nem is az ő irodájuk, ez a KDNP irodája, amit közösen használnak. Az már önmagában érdekes, hogy egy önálló párt, hogy tud ennyire láthatatlanná válni a saját irodájában….

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here