Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fontos munkát nem lehet amatőrökre bízni, cég hibátlan referencia munkákkal rendelkezik, pl a BKK elektromos jegyrendszer… vagy az Origó átjátszása a jelenlegi tulajdonosnak.

Igen-igen nem tévedés a T-Systems Magyarország Zrt.-t bízta meg a paksi bővítés lebonyolításáért felelős MVM Paks II Zrt. azzal, hogy készítsen tanulmányt a felépítendő erőmű kiberbiztonsági követelményeiről – írja a Zoom.hu a Közérdekvédelmi Központ által nyilvánosságra hozott dokumentumok alapján.

A megbízás értéke 7 774 300 forint (plusz áfa), a szerződést 2016 júniusában írták alá. Ezen összegért cserébe a T-Systemsnek 60 nap alatt tanulmányt kellett készítenie arról, hogy milyen kockázatokat rejt magában egy informatikai rendszer felépítése, milyen kiberfenyegetésekre kell számítania egy atomerőműnek, illetve milyen módokon lehet ezek ellen védekezni. Egész pontosan a következő témakörökre kellett kitérnie a tanulmánynak: „programozható rendszerekkel kapcsolatos kockázatok, kockázatelemzési módszerek, kockázatcsökkentés. Nukleáris létesítmények programozható rendszerei elleni támadások esetén felmerülő lehetséges támadó profilok, támadási vektorok”.

A portál emlékeztet: a T-Systems legutóbbi komoly nyilvánosságot kapott munkája a BKK e-jegyrendszere volt, amelyet kritikus biztonsági hibái miatt végül visszavontak, és két vezetőt elbocsátottak.

A paksi bővítés lebonyolításáért felelős MVM Paks II. Zrt. a T-Systemset bízta meg azzal, hogy készítsen tanulmányt a felépítendő erőmű kiberbiztonsági követelményeiről – derül ki a Közérdekvédelmi Központ által nyilvánosságra hozott dokumentumokból.

 

 

A szerződések itt elérhetők.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here