Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Minden jel szerint nem tud egy Fideszes politikussal olyan történni, hogy ne hazudozzon vagy legalább ne beszéljen hülyeséget. Kósának ma mindkettőt sikerült összehoznia.

 

Aki azt remélete, hogy  magát miniszterré feltornázó Kósa Lajos nem fog hülyeséget beszélni csalódnia kellett. A Magyar Időknek adott szerdai interjújában felvette a fonalat, amit Németh Szilárd kezdett el szövögetni a nemzetbiztonsági bizottság ülése után, miszerint Gulyás Márton, Schilling Árpád és Vágó Gábor fenyegetést jelent a magyar demokráciára. Igazi kemény fiúk ők. Nyilván a választási irodánál valóban randalírozó kopaszoknál is keményebb csávók….

Kósa a fidesz propaganda lapjának azt mondta: „A különböző, hevesen ellenzéki törpeszervezetek rendkívül agresszívak, a vezetőik szerint utcai erőszakra, zavargásokra van szükség a kormány megdöntéséhez. Vágó Gábor ellenzéki aktivista például azt mondta, hogy ki kell lépni a jogszerűség kereteiből, és törvényellenes, agresszív cselekményekkel kell felhívni a figyelmet a kormánnyal kapcsolatos problémákra. Folyamatosan az erőszakról és arról beszélnek, hogy a törvényes rendre fittyet kell hányni.

Arról persze Kósa mélyen hallgat, hogy  mikor és hol hallotta Vágó Gábort az erőszak szükségességéről beszélni, de valószínű, hogy a Fidesz politikusai egyből erre gondolnak, ha azt hallják: polgári engedetlenség.

Kedden Vágó Gábor Németh Szilárd gyanúsítgatásai után azt írta: „A fideszes paranoia azt jelenti, hogy félnek. Hogy nem érzik a hatalmukat biztonságban.”

Azonban nem elég, hogy Kósa hülyeséget beszél, de direkt hazudik is

A HírHugó is beszámolt arról, hogy tegnap az ATV-ben a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke világosan cáfolta, hogy bárki is erőszakos cselekményre készülne.  Rónai Egonnak azt is kifejtette Molnár Zsolt, hogy nincs ügy viszont lehet riogatni és ez a mai bizottsági ülésen lelepleződött. „Kétségtelen, hogy a nevek elhangoztak, csak ők nem abban az összefüggésben, hogy ők veszélyt jelentenének Magyarország nemzetbiztonságára és ők erőszakos cselekményt készítenének elő. Pontosan ennek az ellenkezője hangzott el, hogy ők olyan személyek, akik kizárólag békés tüntetésben tudnának részt venni.”- fogalmazott a bizottság elnöke, majd hozzátette, hogy a fenti állításokat a szolgálati és rendvédelmi vezetők fogalmazták meg.

Ez elég egyértelmű cáfolata a Rogán-Németh-Kósa zavargások lesznek hazugságnak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here