A baloldali aktivista versét a Kossuth téren olvasta fel, vastapsot kapott- nem véletlen! Orbán Viktor volt a múzsája a költeménynek, mely gyakorlatilag összefoglalta Orbán 8 éves országlását.

Sok műfajban tiltakoztak már aktivisták, azonban eddig egy ritkábban alkalmazott eszközhöz nyúlt azaz aktivista, aki a Kossuth téren olvasta fel versét. Rímekbe szedte  mindazt, amiért sokan úgy gondoljuk, Viktornak mennie kell.

Tekerd fel a videóban a hangerőt, ha nincs hangja!

Bár nem rövid a vers és csak sorakoznak a botrányok, az ügyek, mégis maradtak ki fejezetek. A teljes disznóságlista -vélhetőleg- egy egész estés elbeszélő költeménybe sem férne bele. Reméljük az a mű is megszületik. Ennek ellenére ez a vers is remek lett, nem véletlen, hogy a közönség hatalmas vastapssal jutalmazta!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here