Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ATV nem kecmeccel: belső vizsgálatot indított Demcsák Zsuzsa ellen, hogy kiderítse pontosan mi is történt péntek reggel a stúdióban.

Aki nem látta volna, Demcsák Zsuzsának sikerült az MSZP-s politikussal egy olyan riportot készítenie, amit még az Echo TV is megirigyelt volna. Az Ön nem lopna és a Magyarországon demokrácia van bizonygatása teljes vehemenciával kérdések azért még Echo TV szintjén is kemények. Aki nem látta:

Ritka pillanat amikor a 444.hu nem egy szocin, hanem a szocit kérdező riporteren ércelődi.  ATV vezetése is kiakadt, hogy péntek reggel Demcsák Zsuzsa műsorvezetőként meglehetősen zavartan viselkedett. Kele Eszter, az ATV sajtófőnöke a Blikknek azt mondta, hogy az interjú miatt belső vizsgálat indul a műsorvezető ellen. A vizsgálat végéig Demcsák nem kerülhet képernyőre. De csak azután hoznak döntést, ha Né­meth Szilárd, az ATV vezérigazgatója visszatér külföldről.

Az egyik stábtag a Blikknek arról számolt be, hogy korábban is előfordult, hogy nem olvasta el az adásmenetet, és nem készült fel a beszélgetőpartnerekből, de ennyire összeszedetlenül még sosem viselkedett.

A Blikk szerint az lehetett a baj, hogy Demcsák a reggeli műsor előtt csak két órát aludt, ezért beszélt akadozva. Erről Demcsák a Borsnak azt mondta:

„Az utóbbi időben sajnos nem alszom túl jól. Ha valaki keveset alszik, akkor elfárad, és ez akarva-akaratlanul is látszik rajta. Egy nyelvbotlás nem azt jelenti, hogy ne kapnák a nézők továbbra is azt a szakmaiságot, amit megszoktak tőlem.”- persze ez még korántsem magyarázat az Echo Tv színvonalát elérő kérdésekre. Azt szerintünk más irányba érdemes kutatni:

Demcsák Zsuzsa szívesen vezetett volna beszélgetős műsort politikusfeleségekkel – méghozzá egykori munkaadója, a TV2 képernyőjén. Ez az álma azonban egyelőre szertefoszlott, mert – a Blikk információi szerint – kampányidőszakban nem akartak szerepelni a hölgyek. A műsorvezető az Indexnek korábban azt mondta, hogy a TV2 kizárólagosságot akart, ebbe pedig ő nem mehetett bele, hiszen az ATV foglalkoztatja.

A HírHugó meglátása szerint az ATV egyáltalán nincs könnyű helyzetben, hiszen az a lényegesen alacsonyabb színvonalú, már-már bulvár alatti minőségű kereskedelmi tv csatornáktól tud csak ismert műsorvezetőket leigazolni. Akik értelemszerlegű nem olyan felkészültek, mint a korábbi munkatársai voltak.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here