A teljes magyar média beszámolt arról, hogy az Origót és a Ripostot elmarasztalta a bíróság, kivétel ez a két propagandamédium. Gulyásék segítettek nekik.

Gulyás Márton és csapata plakátokat ragasztott ki a szerkesztőség előtt és bekéredzkedve a szerkesztőségben, melyben szerették volna felhívni a propagandisták figyelmét az elmarasztaló bírósági ítéletre, és arra, hogy erről nem tudósítottak.

Ne felejtsd el feltekerni a videóban a hangerőt!

2017. szeptember 15-én a bíróság első fokon elítélte a Ripost és az Origo szerkesztőségét azok súlyosan jogsértő magatartása miatt. A hírrel a magyar média vezető helyen foglalkozott, az érintettek azonban hallgattak. A lejáratásban élen jártak, az őket elmarasztaló ítélet közlésétől tartózkodtak. Akciónkkal ezt orvosoltuk.-írják Facebook oldalukon.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here