Tarlós István  nem csak a hármas metró(val) ég, hanem az elhibázott hajléktalan-politikájával is a főváros. Az alábbi fényképp ezt jól bizonyítja. 

Több hírportál is beszámolt róla kb egy hónapja, hogy ritka szakbarbár megoldással a 4-es metró Rákóczi téri megállójának esőbeállójába korlátokat helyeztek el. A Főváros erre a csodás megoldásra azért vetemedett, mert kb ennyit tud csak tenni a hajléktalan probléma kezelésére.

A HírHugó olvasója által eljuttatott fénykép tanulsága szerint, kb ennyit érnek a kihelyezett korlátok. Nyilván a szakmai szervezetek jelezték, hogy az ilyen megoldások pont semmit nem érnek, hiszen ettől egy darabbal sem lesz kevesebb hajléktalan az utcán. Igazuk lett.

Tarlós hajléktalan politikája  ismét kudarcot vallott, de legalább fölöslegesen megint elszórtunk egy rahedli pénzt…

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here