Az, hogy mennyire jó szakember a roma vezetők azért merülnek fel kérdések. De a HírTV célpont című műsora felvett egy nyílt beismerő vallomást.

Célpont című riportműsor ellátogatott a Tisza-tó partján fekvő Sarudra. Az 1200 lelkes faluban is van roma integrációs mentor, Dáné Zsolt, aki még tagja is a helyi cigány önkormányzatnak.

– Mit szeretnének?

– Csak egy gyors interjút.

– Milyen ügyben?

– Romafelzárkóztatásról.

(most figyelj!!!)

– Én erről semmit nem tudok.

A mentorhálózat fejlesztésére kétmilliárd forintot költ a kormány az Európai Unió adófizetőinek pénzéből.  Dáné Zsolt is Lungo Drom-os. A Lungo Drom elnöke Farkas Flórián, a miniszterelnök romaügyi jobbkeze, aki máig nem számolt el egy korábbi, szintén milliárdos felzárkóztatási program pénzeivel.

Egy kérdés merül fel, mi a náthásra kap pénzt roma integráció címszó alatt valaki, aki nyíltan kimondja: Ő erről semmit nem tud?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here