A HírTv Célpont című műsorát nem más mint Polt Péter legfőbb ügyész igazította helyre. Ezért mondjuk lehet, hogy kár volt. 

Polt Péter a Fideszhez roppant közeli legfőbb-ügyész úgy látszik egy picit morci lett a HírTV-re, hogy a harag rossz tanácsadó ebből a roppant viccesre sikeredet helyreigazításból is kiderül.

A pénteki Célpont végén a műsorvezetőnő mélyen belenézet a kamerába és a következő helyreigazítást olvasta fel. Önmagában az, hogy nem mosolyodott el megérne egy Pulitzer-díjat!

Helyreigazítás. Előző adásunkban tévesen állítottuk, hogy Polt Péter legfőbb ügyész fizetése több, mint havi négymillió forint. A legfőbb ügyész fizetése valójában havi bruttó egymillió hatszázezer forint. Valójában Polt Péter feleségének a fizetése több, mint havi ötmillió forint

 

Na, hát így tényleg sokkal másabb. Igazából, csak köszönjük a legfőbb-ügyész úrnak, hogy  még egyszer beszámolhatott a sajtó csekély javadalmazásáról….

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here