Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy újságíró karrierjének az egyik csúcspontjának számított korában, ha az egyik országos kereskedelmi csatorna híradójánál dolgozhat. Már meg cikki a TV2 tényeket csinálni. 

HVG.hu, pontosabban az egy olvasója hívta fel a figyelt a vasárnapi Tények műsoránál: szokatlan módon már csak Kökény-Szalai Vivien hírigazgatót tüntették fel, de a rendező és a felelős szerkesztő neve nem szerepelt. A HVG ebből azt a következtetést vonja le, hogy mivel többen pont ebből a pozícióból távoztak Vajna csatornájától, tényleg úgy tűnt, mintha már nem lenne kit kiírni.

 

A másik lehetséges magyarázat amit a HVG egy kicsit ironizálva ad, hogy senki nem akarta volna névvel vállalni a sorosozás-vonázás-két fejű alpakkacsikó tematika napi produktumának szerkesztését-rendezését.

Persze a baki lehetőségét sem zárta ki a HVG. Úgy fogalmaztak, csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit – tartja a közhely, és valóban, mindenki elszúr olykor ezt-azt. A Tv2 hírműsorában mindenesetre egyetlen kollégának sem tűnt fel, hogy eltűnt a felelős szerkesztő és a rendező neve, így úgy tűnt, mintha már egyedül Kökény-Szalai Vivien tartaná a frontot.

A portál beidézi a 24.hu múlt heti cikkét is, hogy súlyos helyzet kezd kialakulni a csatorna hírigazgatóságán, mert már azok a munkatársak is inkább távoznak, akiket a tulajdonosváltást követően verbuváltak. Így komoly gondot jelent, hogy több szerkesztő is távozott a tévétől, a helyzet már ott tart, hogy Tóth Tamás Antalnak, Kökény-Szalai helyettesének kell riportot készítenie, neve több anyagnál is így szerepelt.

Úgyhogy akár még az is lehet, hogy nem szúrták el a kiírást, csak már nem volt kit kiírni, esetleg már ugyanaz volt a Tényekben a riporter, a szerkesztő, a rendező, esetleg még műsor után ott maradt kicsit takarítani is. Mindenesetre szép, ahogy az érkezésétől kezdve újabb és újabb botrányos ügyeket generáló Kökény-Szalai Vivien neve ott árválkodik egyedül. -zárj a cikket a HVG

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here