A 444 stábja forgatott Budapest IX. kerületében, megdöbbentő csalás áldozatai lehetnek az ott parkoló autósok. 

Egyenlőre semmi biztosat nem lehet tudni, de az kiderül, a 444 videójából, hogy a Ferencvárosban több automata is sorszám nélkül ad ki jegyet. A hírportál felkereste a kerület parkolási társaságát, akik tudtak már erről a hibáról és most figyelj: remélik, hogy nem büntetik meg az autósokat.

Arról, hogy nem csupán egy automata meghibásodásáról lehet szó, hanem valami trükközés is lehet a dologban, az árulkodik, hogy a 444 arról számolt be, hogy 18, a kerület különböző pontján elhelyezett automatából vásároltak hamisnak vélt parkoló jegyet.

A portál szerint felmerülhet a gyanú, hogy itt komolyabb csalás is lehet a háttérben. Próbálták az esetről kérdezni a cég ügyvezető-igazgatóját de a kérdésekre nem kívánt válaszolni. Azonban minden esetre egy érdekes kérdés lehet: ha tudtak az esetről vajon miért nem lépett a parkolási társaság?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here