Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fájó kérdésre tapintottak rá az ellenzéki politikusok, így nem véletlen, hogy a miniszter elvesztette a kontrollt és obszcén szavak hagyták el a száját.

Szabó Tímea ellenzéki képviselő az Országgyűlés költségvetési bizottságán volt, ahol napirendre vették azt a javaslatát, hogy 10 milliárd forint elkülönítésével azonnal emeljék fel hatvan százalékkal a mentősök fizetését. A Facebook-oldalára kiírtak szerint ennyit követeltek korábban az ágazatban dolgozók.

„Nem nagy összeg, a Puskás stadion felújítási költségének kevesebb mint az egytizede. Cserébe viszont megállítanánk a mentőselvándorlást, és nem kellene rettegnünk attól, hogy 40 perc alatt ér ki a rohamkocsi”

Elég volt, hogy ezek elmegyógyintézetet csinálnak a parlamentből, miközben folyamatosan gyengül az ország. De nem adjuk fel: küzdünk tovább az egészégügy megmentéséért, az emberek biztonságáért!

A kormánypárti Szűcs Lajos reagált, felolvasott egy szöveget, mennyivel emelték ők a fizetéseket. Erre éles vita alakult ki a bizottsági ülésen, miközben a szintén fideszes Boldog István a szomszédjához hajolt Szabó szerint és félhangosan mondott valamit.

A bizottság elnöke, Mesterházy Attila azonnal jegyzőkönyvbe is kérte, hogy Boldog elküldött a „k@rva anyámba”. Itt végleg elszabadultak az indulatok. Félve a közelgő facebook poszttól, Boldog rémülten tagadta a nyilvánvalót, Szűcs pedig közölte, hogy én viszont lehülyéztem Boldogot (nem hülyéztem le, csak javasoltam, hogy a megjegyzések helyett menjen vissza kedvenc parlamenti hobbijához: a korona előtti hajolgatáshoz).- áll a képviselő nő beszámolójában.

Mondjuk eddig se volt valami shakespeare-i magasságokban a Fidesz vitakultúrája, de egy képviselőnőt, egy édesanyát elküldeni így a melegebb éghajlatra azért már kemény.

Azonban nem ez az első esett, amikor egy fideszes politikus magáról megfeledkezve szidalmaz nőket. Szalay Ferenc, Szolnok város fideszes polgármestere a város képviselő testületi ülésén a bekapcsolva felejtett mikrofonja segítségével jól  halhatóan ezt mondta: „Ennyi hülye vén kurvát!”.

Az indulatot a polgármesterből az váltotta ki,  hogy a testület egy beépítés ellen tiltakozó lakók képviseletében meghallgatott egy idős, 61 éves hölgyet, aki neki nem tetsző kritikát fogalmazott meg és átadott egy petíciót.  Az estről készült videót a szolnoki MSZP hozta nyilvánosságra.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here