Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az is szánalmas, amikor a politikusok rohangálnak a nekik kellemetlen riporterek elől, de az már a legalja, hogyha bezárják őket a wc-be.

A karcagi önkormányzat  testületi ülés előtt a Hír TV-s Báthory Róbert arról kérdezte volna Dobos Lászlót, a város fideszes polgármesterét, hogyan üzemeltetik majd a milánói sámándob-épületet és hogy áll a Tilalmas nevű városrész vízellátása, de nem jött össze, mert a polgármester bezárta inkább őt a vécébe….

Pár nappal korábban a riporter megpróbált időpontot kérni a titkárságtól, de azt a választ kapta, hogy csak a következő héten alkalmas, ezért autóba ültek és ellátogattak az amúgy nyilvános testületi ülésre, ahol azt gondolták utolérhetik Dobost.

 A riporter a Reflektor blognak mondta el, hogy miután a stáb valamivel a 3-ra kitűzött ülés előtt megérkezett az épületbe, szerette volna használni az önkormányzat folyosójáról nyíló mosdót. Ahogy belépett, meglátta a mosdót használó polgármestert, ráköszönt. Szerinte a polgármester felismerte, mert már korábban is találkoztak, de gyanútlanul az egyik fülkébe lépett. Kívül, a mosdó külső ajtaján a zárban azonban benne volt egy kulcs. A riporter nem sokkal később hallhatta, ahogy a kulcs zörögni kezd, az ajtó pedig rázáródik.

Számomra hihetetlen volt, hogy a polgármester, bár pontosan tudta, hogy ki vagyok és milyen céllal érkeztem, mégis bezárt” – közölte a bloggal Báthory.

Az újságírót végül a forgatócsoport többi tagja a titkárság segítségével szabadította ki a mosdóból, közben pedig a testületi ülés elkezdődött. Amikor az udvaron dohányzó Dobostól megkérdezte, miért zárta rá a vécéajtót, a polgármester csak annyit mondott, nem válaszol egyetlen kérdésre sem, keressék a jövő héten.

Dobos Lászó a történtekről a Reflektornak azt mondta, fogalma sem  volt, hogy ki a fiatalember, akit bezárt a mindenki  által rendszeresen kulccsal zárt mosdóba, ő mosdóhasználat közben nem azt nézi, hogy ki van épp akkor vele együtt a helyiségben, és egyébként is azt feltételezte, hogy aki ott van, annak is van kulcsa, nyilván.

Közölte azt is, hogy ő eddig még nem találkozott a riporterrel személyesen, azért sem ismerhette fel, de egyébként nem bujkált az újságíró elől, hanem csak RENDKÍVÜL elfoglalt ember, nem ér rá akármikor interjút adni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here