Október 1-én van az idősek világnapja. Az önmagában elgondolkodtató, hogy csupán az MSZP érezte fontosnak, hogy az idősek világnapjáról megemlékezzen. A többi pártnak még most sem késő, higgyék meg jól fog esni ez a gesztus az időseknek!

Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává, ezzel a szép gesztussal igyekezett egy olyan napot teremteni, amikor tisztelettel adózhatunk, a társadalmunk legtapasztaltabbjairól.

Napjainkban kb. 600 millió hatvan év feletti személy él a világon, számuk 2025-re akár meg is kétszereződhet, éppen ezért a gyorsan öregedő világban az idősek sokat segíthetnek –önkéntes munkával, tapasztalataik átadásával.

Nincsen ez másképp hazánkban sem, bár a politikai adok-kapok látszólag fontos szereplői, ezért is meglepő, hogy csupán az MSZP gondolt ezen a szép napon társadalmunk legtapasztaltabb tagjaira.

“Nemcsak a nyugdíjrendszer igazságossá tételét, a százezer Ft alatti nyugdíjak felzárkóztatását és a 13. havi nyugdíj visszaállítását vállaljuk. 2018 után azért is dolgozunk majd, hogy az aktív életévek után mindenkinek lehetősége legyen minőségi életet élni.”- ezekkel a szavakkal köszöntette Molnár Gyula, az MSZP elnöke az idősek világnapja alkalmából a nyugdíjasokat.

A többi pártnak még most sem késő, higgyék meg jól fog esni ez a gesztus az időseknek!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here