Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Simicska Lajos köztudottan Orbán korábbi jó barátja s a Fidesz korábbi pénzembere volt. Kapcsolatuk két éve megromlott, ma ismét üzent Orbánnak!

Azt, hogy Orbán 2/3-dal a nyakunkra szabadulhatott nagyban köszönheti Simicskának, bár pletykák már szóltak arról, hogy Orbán és a milliárdos kapcsolata 2014-ben vett negatív irányt, még ezen a választáson is támogatta a Fideszt.

Simicska Lajos szerda hajnalban ismét üzent Orbánnak: Veszprémben nagy betűkkel hirdetőoszlopokra pingálta, hogy Orbán egy geci.

Ezt a nemes gondolatát nem először osztja meg a nagyérdeművel: 2015-ben a G-nap is ennek a szónak a konszolidált verziója.

Azonban Simicskának festegetés közben váratlan vendégei voltak: az ötödik felfestett oszlopnál rendőrök igazoltatták. Azonban mivel az ő tulajdona az oszlop, így nagyon törvénytelent nem csinált.

Kizárólag saját reklámcégének felületein firkált, úgyhogy úgy vélte, a sajátjával azt csinál, amit akar.- vélekedett ő is.

A HírHugó szakértője szerint azonban az akcióval Simicska nem csak Orbánnak akart üzenni. Nem lehet véletlen, hogy pont aznap ment ki saját kezűleg festegetni, hogy a legnagyobb ellenzéki párt, az MSZP miniszterelnök-jelöltje lemondott.

Vélhetőleg a demokratikus ellenzéknek is üzent, hogy kapják össze magukat, mert Orbánt le kell váltani. Bár ezt nyilván pontosan nem lehet tudni, de a magányos Simicska harcol az Orbánnal képből lehet erre következtetni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here