Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ilyen hiba után nem vagytok Ti nemzetiek, csak egy faragatlan hőbörgök, akik nemzetünk nevében piszmognak, de még a történelem érettségin is elhasalnátok!

Csepel önkormányzata gyorsan be is durrantotta a kampányt és október 6-án az 1848-49-es forradalom és szabadságharc aradi vértanúira emlékeztek, sőt még emléktáblát is avattak az Aradi vértanúk emlékére.

Ünnepi beszédet mondott Németh Szilárd volt egyéni országgyűlési képviselő, volt csepeli polgármester, s miért mondható el, hogy  ez egy kampány rendezvény volt? Azon kívül, hogy a Csepel-Soroksár körzet fideszes képviselő-jelöltje a rezsibiztos mára közjogi értelemben semmi köze nincs Csepelhez.

Azonban a szép kis nemzeti kampányrendezvénybe egy hatalmas baki csúszott, olyan amiért a diákot kivágják páros lábbal az érettségiről, olyan amit még egy jól fejlett általános iskolás is tud és olyan, amiért nem véletlen, hogy a társadalom nagyobbik gondolkodó fele teljes megvetéssel tekint a Fidesz suttyóira, akik ma államtitkároknak és kormánybiztosoknak vannak álcázva.

A 444 olvasója hívta fel a figyelmet: az emléktábla első sorában azt írják, hogy 1848. október 6-án végezték ki az aradi vértanúkat, holott a kivégzések 1849-ben voltak. Ezek azt se tudják melyik évben végezték ki az aradi vértanúkat! Szégyen! És Ti meritek magatokat nemzetinek nevezni?

Külön vérlázító dolog, hogy azon a helyen ahová ezt a selejtes emléktáblát sikerült kitenni, 2001-ben az MSZP-s vezetés avatott már egy emléktáblát. Azt kellett lecserélni, mert ugye azt a „nemzetietlen” szocik avatták és mégsem maradhat. Közpénz nem számít, meg akkor mit adna át a rezsibiztos a kampányban, mert ugye beruházást nem tud…

Az MSZP által avatott emléktáblán helyesen szerepelt az évszám.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here