Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nincsen hét, amikor ne attól lenne hangos a sajtó, hogy valakik távoznak valamelyik kormányzati propagandagyártól. Most is meg van az e heti nagy felmondás.

Kb egy órája posztolta az Origo filmes rovata Facebookon, hogy a teljes rovat távozik, összesen öt ember: Huszár András, Onozó Róbert, Papp Eszter, Soós Tamás, Varga Ferenc mondott fel.

Itt a vége. Ami az Origo Filmklub az elmúlt 14 évben volt, most megszűnt.- írják posztjukban.

A felmondás oka az volt a közleményük szerint, ahogy írják:  “2003 szeptembere óta egészen tegnap estig nem jelent meg nálunk egyetlen olyan cikk sem, amit ne vállalnánk. Szerdán este a tudtunkon kívül kikerült a rovatba egy „Kóla, popcorn és migránspropaganda” című cikk, aminek egyetlen betűjét sem vállaljuk, aminek a szellemisége tőlünk a lehető legtávolabb áll. Ezért nem tudunk mást tenni, mint egy emberként felállni.”

A távozásuk legfőbb oka, hogy őket is utolérte a propagandagyár. Így fogalmaznak erről, “nagyon büszkék vagyunk arra a rovatra, amit csináltunk, mindig úgy gondoltunk rá, mint egy külön szigetre az újságon belül, az elmúlt másfél évben végképp. Próbáltuk megóvni az integritásunkat, ameddig tudtuk. Tegnapig tudtuk.”

Búcsúzóul azt írják olvasóiknak: imádtuk ezt a munkát, nagyon köszönjük, hogy olvastatok minket, és reméljük, találkozunk még – máshol.

Azért milyen egy média világ ez, hogy még a filmes rovatba is be kell szuszakolni a kormányzati szennyet? De tényleg? Ha nem mindenhonnan ez dőlne, ennek kellene dőlnie, a sport, a recept, a női, a férfi, és a film rovatból is talán… de ez tényleg beteges már.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here