Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Visszatért a népszerű közéleti műsor Őcsénybe, ahol az indulatok továbbra sem csillapodnak. Továbbra sincs a településnek polgármestere.

Őcsény, a Tolna megyei falu szeptemberben azzal került be a hírekbe, hogy egy vállalkozó ingyen odaadta volna a panzióját néhány menekült családnak, hogy eltöltsenek ott pár napot. Az erről szóló falugyűlés botrányba fulladt.

A vasárnapi Heti Napló beharangozójából derült ki, hogy egy nagyon érdekes riport lesz holnap a műsorban: az ATV bemutatja azt a családot, aki miatt lázadás tört ki Őcsényben.

Annyi biztos, hogy egy roppant értelmes család lehet ez, aki képes elérni, hogy a legprimitívebb gyűlölet  megmérgezze a saját településük minden napjait. Már most előre gratulálok nekik, tök ügyesek voltak. Végül is csak szét baszarintoták a falujukat. Nincs ott se béke, se polgármester.

Mennyire igaz, hogy gyűlöletet, indulatot kelteni csak egy pillanat műve, de békét teremteni akár évek szívós munkája is lehet. Közben az őcsényiek többsége bármit megadna azért, Fülöp János üljön vissza a polgármesteri székbe.

Annyira támogatják Fülöpöt a falubeliek, hogy a CBA-ban még egy ívet is alá lehet írni, hogy mondjon le a testület, és induljon újra Fülöp, akinek az előző választásokon sem volt félnivalója. 2014-ben majdnem 70, négy évvel korábban pedig majdnem 90 százalékot szerzett.

Ennek fényében még érdekesebb ez a család, hogy el tudta érni a polgármesterrel szemben is, hogy az indulatok ilyen méretűek legyen. Szóval már kíváncsian várom a Heti Napló beszámolóját, bár egy picit morcos vagyok, a múltkori kérdésük miatt…

Szóval, Heti Napló, Sváby Andrással az ATV-n vasárnap 19 órakor. Én ezt most nem hagyom ki!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here