Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gréczy Zsolt, a DK szóvivője ma úgy döntött, hogy beperli az MSZP egyik alapszervezetét. Erre facebookon szépen óvatosan elkezdték elküldeni a DK-s politikust melegebb éghajlatra.

A baloldali választóknak minden jel szerint nagyon elegük van az egymással faszkalaposkodó ellenzéki politikusokból. Ma épp Gréczy Zsoltot a DK szóvivőjét küldték meg, mert beperelte az MSZP egyik alapszervezetét.

Az alábbi közleményt tette közre a DK szóvivője:

„Gréczy Zsolt bepereli az MSZP szekszárdi szervezetét

Az MSZP szekszárdi szervezetének hivatalos Facebook-oldala azt a hazugságot írta és terjesztette rólam, hogy 2017. október 13-án, pénteken 14 órakor a szekszárdi Heinmann Pincészetben tárgyaltam Horváth Kálmán és Horváth István fideszes politikusokkal.
Ezúton közlöm, hogy a nevezett időpontban, sőt egész nap Budapesten tartózkodtam, erre tucatnyi tanúm van. Soha életemben nem jártam a fent nevezett pincészetben, a nevezett fideszes politikusokkal soha nem találkoztam, még a nevüket sem hallottam soha. A rágalmazó MSZP szekszárdi szervezete ellen a mai napon jogi eljárást indítottam.”

Nyilván Gréczy sem hülye, ha ezt nem írja ki, kutyának nem tűnik fel, hogy mit posztolgat valamelyik MSZP szervezet párszázas facebook oldala. Gondolta, hogy egy picit rugdos ezáltal az MSZP-be. De az emberek sem hülyék és az aránytalan reakció miatt neki esetek jó páran Gréczynek.

Gyula Budapestről azt üzente Gréczynek: „ Zsolt, a sérelmek sérelmek, a politikus meg politikus Botka „elhárult”, akkor most önmérséklet és összefogás jelentgetés helyett. (Illetve old meg privátban, mert megértem, hogy a becsület, az becsület, de most nem ezeknek a posztoknak van itt az ideje.)”

Kata, pedig azt írja: Hogy lesz így elzavarva a Fidesz?? Ha az ellenzék egymást akarja lejáratni?? Attila is hasonlóan vélekedik: Pontosan ezért nincs ellenzéki összefogás és boldog a fidesz. Éva is a közös célra hívja fel a figyelmet: Öljetek egymást ,ennek a fidesz csak örül Talán félre kellene mar tenni a személyeskedést és tovább lepni a cél érdekében.

Árpád a fentieknél jobban kiakadt: Ez kell B……tok meg ! Perre Magyar ! Dölyfös gúnár meg csak hízik . Szaggasátok magatokat. Mit hozna az egyesség ? Munkát ? Lopni ezek után már nincs mit. Amit kaptok kegyelemből, hogy irtsátok egymás elég a szép élethez.

Persze voltak, olyanok is akik az MSZP-s csoportot látták felelősnek a kialakult helyzetért. Sőt magát az MSZP központot. Az összeesküvés elméletek kedvelőinek pedig jutott alvó ügynökök vád is.

De a többségnek a töke ki van már az egymással baszakodó, felelőtlen baloldali politikusokból. Nekem is. Zsolt állj le: ne az MSZP-t baszogasd! Főként ne így. Méltatlan ez hozzád is és a magyar baloldalhoz is.

Békét akarunk és nem civakodást. Főként nem egy teljesen jelentéktelen kiírás miatt. Most elérted azt, hogy a balhé az Index címlapon van. Szép munka volt. Te DK, Te Zsolt akartok Ti egyáltalán egységet? Akartok Ti egyáltalán változást?

Békét akarunk! Egységet akarunk! Kormányváltást akarunk! Ezt a műsort meg nagyon unjuk! Ennyi!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here