Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Először is azt a tisztelet teljes kérdést szeretném neked fel tenni, hogy ki a franc vagy te, hogy ilyen baromságokat mondj Horn Gyuláról?

Valami Pogátsa nevű, magát új baloldali közgazdásznak nevező, belvárosi liberális értelmiségi, aki odáig ment egy mai 24.hu-s riportban, hogy még Horn Gyulát is elkezdte kioktatni baloldaliságból.

Humor herold. De akkor itt és most álljunk meg egy szóra.

A tököm ki van már, hogy társadalmi támogatottsággal nem rendelkező, különböző pártalapítványok által pénzelt emberek, mondják meg egy egymilliós baloldali közösségnek mi fán terem a szociáldemokrácia.

Elmenjenek mindenféle médiumba és telibe hányják sértegessék folyton az MSZP és a baloldal több mint 1 millió hívét.

MSZP-t tudatosan folyton lejáratják, ekézik és hazudoznak róla. Azért is mert szakmailag gyengék, elképzeléseik hatásfoka, pl a lakhatás megoldásával kapcsolatban, a szegénység felszámolásával kapcsolatban a víz gereblyézéssel egyenértékű. Igen egy nagy nulla.

S ha óvatosan, röhögés nélkül jelzi nekik valaki, hogy hát amit gondoltok Ti a világról, az kb a meleg víz feltalálása és az MSZP jó részét gyakorlatban már kipróbálta és nem egészen működött akkor: kollaboráns, álbaloldali és hasonló jelzőket pufogtatnak.

Nem egy ilyen új balos hókamókán voltam. Kb az MSZP 2000-es évek eleji megoldásait sikerül prezentálni ezeken a csodásan friss előadásokon. És ilyen szellemi teljesítménnyel osztjátok az észt. Papa, elárulok neked egy titkot: azért nem kelletek az MSZP-nek mert kevesek vagytok! Pontosan annyit értek, mint amennyit sikerült elérnetek az új baloldali kis pártocskáitoknak: 1 százalékot.

De a kiakadásom fő oka nem is ez: hanem az, hogy Horn Gyula nevét a szátokra meritek venni. Neolibelárisozátok és olyanokat mondtok, hogy szétverte a szakszervezeteket. Mókás. Pont azért, mert Horn politikájának köszönhető, az hogy Magyarországon az életszínvonal a 2000-es évek elején növekedhetett. Több szakszervezeti szereplő is a parlamentbe került és valódi érdekegyeztetés alakult ki a kormánnyal.

Egy fejlődő sikeres és európai Magyarország alapjait tette le. És én ma azt mondom, hogy több Horn Gyula kellene a közéletbe és kevesebb észosztó Pogátsa.

Mindenkinek üzenem, el a kezekkel Horn Gyulától! Tiszteletre méltó politikai teljesítményét, eddig csak jobboldalról kérdőjelezték meg, meg a liberális oldalról. Azt gondolom, hogy ez így is maradt.

Szeretném nektek jelezni kis egy százalékos minyonok az MSZP-t kikezdhetitek, de Horn Gyulát soha! Nem hagyjuk!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here