Az MSZP kijelentése nagy port kavart. Ne felejtsük el a 2010 nyarán történt eseményeket.

Burány Sándor tegnap az ATV egyenes beszéd című műsorában kijelentette, a Nemzeti Bank nyeresége a devizahitelek bedöntéséből keletkezett. Szerinte, ha nem a piaci árfolyamon forintosítják a devizahiteleket, hanem a kormányváltáskor érvényes árfolyamon, akkor megmenthető lett volna a devizahitelesek túlnyomó többsége.

Emlékeztetjük az olvasókat, hogy az árfolyamok 2010 nyarán, a kormányváltás után szabadultak el, Kosa Lajos, akkor még Fidesz alelnök szavai után. Az akkori híradók történelmi csúcsról beszéltek. Ennek állít emléket ez a mém videó is:

 

Burány Sándor úgy véli, a jegybanki alapítványok pénzmosodaként működnek.

Az MSZP-s politikus megengedhetetlennek tartja, hogy a Nemzeti Bank elnöke a pártokat minősítgette a parlamenti beszámolójában, miközben közpénzen tartotta el a barátnőjét.

A jegybank körül a botrányok sokasodnak, minden napos hírek, hogy MNB-s pénzekhez jutnak a Matolcsy rokonok.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here