Lesz közös megemlékezés október 23-án, melyen képviselni fogja magát, az MSZP, a DK, az Együtt, a PM, a Liberálisok, a MoMa és a Szolidaritás.

Igaz nem tömeg tüntetés lesz, hanem  a Nagy Imre házánál közösen koszorúznak majd a baloldali pártok budapesti vezetői.

Hosszas szervezés után úgy nézett ki, hogy a baloldal különböző pártjai október 23-án közös színpadra állnak, Gulyás Márton és a Közös Ország Mozgalom fel is kérte őket egy közös tüntetésre. Az LMP jelezte a távolmaradását, amivel elindította a lavinát, és szép sorban jelentették be a pártok, hogy akkor ők sem vesznek részt, ha nem megy el mindenki.

Azonban az Index értesülései szerint a budapesti MSZP mégis össze tud hozni egy többpárti rendezvényt október 23-án, ha nem is tömeg demonstrációt, de egy közös koszorúzást: Az ünnep reggelén 9 órakor Nagy Imre Orsó utcai házánál szervez koszorúzást Kunhalmi Ágnes budapesti elnök.

Az index.hu megkereste Kunhalmit, aki azt mondta, hogy valóban több párt politikusa is igent mondott a meghívására. „Örülök, hogy elfogadták a felkérést mindazok, akikre leginkább számítanak az országban elégedetlenkedők.”

Így vele ünnepel majd a visszajelzések alapján:

  • Gy. Németh Erzsébet – DK
  • Hajdu Nóra – Együtt
  • Szabó Tímea – Párbeszéd
  • Szabadai Viktor – Liberálisok
  • Székely Sándor – Szolidaritás
  • Sőt, a Bokros Lajos-féle Moma is képviselteti majd magát.

Természetes a két együttműködésre képtelen politikai formáció az LMP és a Momentum nem lesz jelen, igaz, ők a pártdöntéseik alapján a teljes 1-2 százalékos önállóságuk mellett vannak,de most már az MSZP nem is kereste meg az ezeket a pártokat. Igazuk van! Minek?

Szóval mi csak bátorítani tudunk mindenkit, hogy akinek van kedve részt venni a közös koszorúzáson az menjen 23-án reggel 9 órára a Nagy Imre házhoz!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here