Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Németh Szilárd estén erős a verseny. De ez a mostani kinyilatkozása nem csak, hogy suttyó, hanem bizonyítja, hogy a kormány politikusoknak köze nincs a valósághoz. 

Irigylésre méltó az a totális kormányzati vakság, amiből ezt a hatalmas magabiztosságot merítik. Tökre úgy csinálnak a Fideszes politikusok, mintha ebben az országban minden klapolna, csak azok a gaz szocik keltenék itt  a feszkot.

Németh Rezsi Szilárd éppen azokat nevezte óbégatóknak, akik az elszabadult albérlet árak miatt vagy nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudják kifizetni a lakhatási költségeket. –szúrta ki a Népszava

Először is kezdjük azzal, hogy persze értem én, hogyha az I., V., vagy pl IX. kerületi haveroknak kitolt kedvezményes bérleti árú lakásokra gondol a mi Szilárdunk, akkor jó árban van az albérlet. Na de Szilárd, nem mindenki rokon és haver ebben az országban. Értem én, hogy a többit leszarjátok.

Másodjára Szilárd, kereken semmit nem tetettek azért, hogy pl önkormányzati bérlakások épüljenek, több kollégiumi szoba legyen az egyetemistáknak, vagy fecskeház a  fiatal pároknak.

A szar gazdaságpolitikátoknak köszönhetően berohadt a lakásépítés és az ingatlan árak elszabadultak. Nem Szilárd, a probléma az, hogy a fizetések nem nőttek ilyen mértékben.

Igen értem én az is, hogy a rezsibiztosi fizuból nem okoz gondot kifizetni egy albérletet, havi 100 ezerért+ rezsi (és akkor még egy külvárosi 40 nm panel albérleti árát citáltam ide) költségét. De az átlag fizetés olyan 200 ezer forint. S mi van azokkal, akik szerintetek 47 ezer forintból meg tudnak élni?

Harmadjára, azért kell Szilárd elhúznotok a francba, mert ha óbégatásnak tartjátok, azt hogy vannak emberek akiknek komoly gond a lakhatás megoldása, akkor még csak a problémát sem érzékelitek. Nem, hogy meg oldanátok, lenne bennetek szándék a megoldásra. Tőletek, Ők semmit nem remélhetnek.

Negyedjére és végezetül: mérhetetlen suttyóság abból a székből amiben Te csücsülsz ilyen dumákat letolni. De ha csak suttyók lennétek…

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here