Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Na jó nem egészen, le tudta fikázni, de nem relevánsan és még abban a kötelező kötekedésben sem volt igaza. Azért ez már valami, nem de?

A 444.hu  írta meg tegnap, a nem katintós és nem kicsavart című cikkében, hogy trágár gyűlöletösvénnyé változott a gyerekvasúttól a Hűvösvölgyi nagyrétre vezető út.

A cikkből kiderült, hogy valaki úgy gondolta, hogy nettó rongálással kell megvédeni Magyarországot és Hűvösvölgyet a migránsoktól. Nemes országépítő.

A 444 posztja délben jelent meg és a portál illetve az MSZP facebook oldala arról számolt be, hogy az MSZP II. kerületi emberei hihetetlen gyorsasággal érkeztek ki a helyszínre és már délután öt órára ki voltak javítva a rongálásból eredő károk a parkban.

Azért azt hagyj jegyezzük meg, hogy ez egy nagyon pozitív változás az MSZP háza táján. Az, hogy elkezdték újragondolni a működésüket látható.  Talán az egyik legnagyobb kritika, ami jogos is, a legnagyobb ellenzéki párttal kapcsolatban, hogy elég lassan reagál a világ történéseire.

A web kettő korában minden azonnal történik, így az, hogy egy mozgalom, egy párt, képes azonnal valami reagálást összetenni szerintem komoly előrelépés és ez komolyan növelheti az MSZP versenyképességét. Ezt a változást szerintem pozitívan, roppant pozitívan kell értékelni.

Na de visszakanyarodva a 444 fikájához, ami nem túl jelentős csak a kötelező: „Szakkommentátorunk megjegyzése: „Azért nem ártott volna odatenniük egy táblát, nehogy beleüljön valaki! :-(”-rója fel a 444.hu az MSZP-nek

Azonban, ha figyelmesen végig nézte volna a portál szakkommentátora az MSZP galériáját, akkor láthatta volna, hogy bizony az MSZP-sek erre is gondoltak. ;))

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here