Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Bár debreceni jelölt lesz Kósa Lajos, de koránt sem számíthat sima kampányra. Kapja rendesen a kemény mondatokat.

Kósa Lajos már annyira kínos, hogy már a Fidesz is inkább felfelé buktatta a frakcióvezetésből. Nehéz eldönteni, melyik a legkínosabb beceneve: a Mr. 20%, a Kupakos Lajos vagy a Hutu-Tuszi Lajos? De ezeken kívül is számos emlékezetes performanszra emlékezhetünk tőle.

Az MSZP elnöke ma jelentette be Debrecenben, hogy Kósa Lajos kihívója Dr. Gurmai Zita lesz. A közgázon doktorátust is szerző Gurmai pedig egy laza félmondattal durván bealázta Kósát. “Kósa Lajost jól ismerem: ugyanúgy a közgázra jártunk, csak én szereztem diplomát is.” Majd arra is emlékeztetett: Kósának “akkoriban még nagyobb volt a hangja, mint a bankszámlája”. Bizony, akkoriban még nem Mr. 20 százaléknak ismerték őt…

Debrecen nem a legkedvezőbb terep a baloldal számára ez köztudott. Az, hogy az MSZP tényleg komolyan gondolja, hogy egy körzetről sem mond le, nagyon helyesen, ezek után nem is kérdéses. Kósa Lajos egy elég kemény kihívót kapott Gurmai személyében.

Így hát könnyen lehet neki is az inába száll majd a bátorsága és ahogy az ingatlan-botrányai után Rogán Antal, Kósa sem mer majd jövőre egyéniben indulni. Lehet, hogy a 6 éve már egy Duna-parti luxuslakásban élő Kósa Lajos is inkább listáról szeretne bejutni a parlamentbe?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here