Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kijöttek a legújabb számok, Mészáros Lőrinc vagyona elképesztően gyarapodott, még annál is jobban.

Lőrinc gyerek egy genetikai zseni, ő lehet a Kárpátok új géniusza: 2017-ben a felcsúti polgármester 105 milliárdosra növelte személyes vagyonát. S ezzel a roppant sikeres évvel -most figyelj- húsz helyet lépett előre a Forbes listáján és immár nyolcadik. Emlékeztetőül tavaly ilyenkor a még csak 35 milliárd volt a vagyona Mészárosnak, ez egy év alatt háromszoros növekmény. Populista lenne megkérdezni, hogy a te fizetésed mennyivel nőt?

A gazdasági lap legfrissebb számában számolt be arról, hogy a Mészáros cégbirodalma 121 céget számlál, melyből csak idén  82 vállalkozást alapított. A birodalom cégei nem kis mértékben adóforintokból gazdagodtak, ugyanis  összesen 241,8 milliárd forint értékben nyertek el közbeszerzést.

A Forbes becslései szerint  a polgármester hetente átlag két céggel gyarapodik, céghálója pedig a borászattól, az építőiparon, az ingatlanfejlesztésen át egészen az agráriumig terjeszkedik. Ez egy emberfeletti teljesítmény. Mi ő ha nem géniusz?

A Fideszfigyelő blog válaszolt is erre a kérdésre,  s egyben rögtön helyre is igazította a teljes médiát. Merthogy a blog szerint a média téved és nem egészen úgy van az, hogy a vagyon Lőrincé volna.

Posztjukban azt írják, hogy „több médium helytelenül azt írta, hogy „Mészáros Lőrinc egy év alatt megháromszorozta a vagyonát.” A mondat HELYESEN: „Mészáros Lőrinc egy év alatt megháromszorozta ORBÁN VIKTOR vagyonát.” (Még pontosabban nem ő háromszorozta meg, hanem közpénzből lopták össze.)

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat!
Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here